Batteri skifte til iPhone – Det tager blot 30 minutter!

  • Post author:
  • Post category:iPhone

Batteri skifte til iPhone – Det tager blot 30 minutter!

Oplever du, at du skal oplade din iPhone utallige gange på et døgn?
Så er det muligvis fordi det et på tide, at dit batteri skal skiftes.Vi tilbyder batteri skifte på alle iPhone-modeller. For mere info, kan du læse med her.

Hvordan ved jeg, at min iPhone trænger til et batteri skifte?

Der er en tommelfingerregel, der siger, at batteriet kan holde i 2 år, før at det begynder med at blive meget sløvt. Der er dog mange gange, hvor dette kan ske indenfor væsentlig kortere tid.

Vi har haft mange tilfælde, hvor folk allerede 6 måneder efter deres køb har oplevet problemer med deres batteri. For at være sikker på, om det på tide til et batteri skifte, kan du tjekke batteritilstanden.

Dette gør du blot ved at gå ind i Indstillinger -> Batteri -> Batteritilsand og opladning.

Her kan du både se, hvad kapaciteten på dit iPhone batteri er på, samt andre relevante handlinger, som nævnes længere nede i artiklen.

Levetiden på dit iPhone batteri er oftest afhængig af, hvad du bruger din telefon til.

Hvorfor er mit batteri blevet så sløv?

Den hyppigste årsag er, at du har haft din telefon i over 2 år, hvor du har opladt den på daglige basis. Vores telefon er blevet en del af vores hverdag, og derfor, kan man ikke gøre særlig meget ved det. Hvis dit iPhone batteri dog er blevet sløv indenfor 6-12 måneder, kan det skyldes, andre årsager. Det kan skyldes, at du har opladt for tit, hvor den slet ikke har haft brug for særlig meget strøm. Herudover kan det også være fordi, at du har spillet nogle spil, der trækker både meget data, men også generelt bare er belastende for telefonen, og derfor har ’’opvarmet’’ telefonen for mange gange.

Hvordan kan jeg optimere levetiden på mit iPhone batteri?

Først og fremmest, skal du sørge for, at du kun oplader den, når strømmen er under 20%. Hvis du kunne få den til at aflade helt, ville det heller ikke være dårligt. Desuden, er det heller ikke godt at efterlade din iPhone til opladning, når den allerede er nået til 100%, da dette også blot belaster batteriet. Herudover, er der som tidligere nævnt, nogle handlinger, som du kan foretage for at optimere levetiden.

Du kan slå optimeret batteriopladning til. Hermed oplader din iPhone kun til 80%, medmindre du er i gang med at bruge den. En anden årsag kan være, at du benytter en oplader, der er enten uoriginal eller til iPads. Når du bruger en oplader, der er til iPads, ville mængden af Watt være for høj, og dermed også være med til at belaste batteriet.

Skal du foretage et batteri skifte på en iPhone? Så kan vi hjælpe!

Hos Phone Expert er vi eksperter indenfor Smartphones, tablets og computere. Vi har næsten 15 års erfaring med at yde reparationer til næsten alle modeller, og kan derfor trygt tilbyde, at udskifte dit iPhone batteri på blot 30 minutter! Du kan se prisen på et nyt batteri til din iPhone model her.

 

Følg med i vores seneste nyt via vores sociale medier Instagram eller Facebook 

Har du et spørgsmål? Så send os gerne en besked.

HOS OS ER DIT APPLE-PRODUKT I TRYGGE HÆNDER

Originale reservedele

Vi er bevidste omkring, hvor meget din enhed betyder for dig. Derfor benytter vi os udelukkende af originale reservedele

Korte ventetider

Hos os er der ingen tidsbestilling. Desuden tager langt de fleste reparationer maks. 1 time.

2 års garanti

Med over 10 års erfaring i branchen, kan vi trygt tilbyde vores kunder 2 års garanti, samt et solidt stykke håndværk.