iPhone skærm reparation – det tager maks. 30 minutter!

  • Post author:
  • Post category:iPhone

iPhone skærm reparation – det tager maks. 30 minutter!

 Ulykken er sket. Du har tabt din iPhone, og skærmen er uheldigvis gået i stykker. Du står og overvejer, om det kan betale sig, at få skærmen skiftet, eller om du skal købe en ny. Vi siger det kort og godt: Få den skiftet!

I følgende indlæg vil vi fortælle om alle de årsager til, hvorfor du bør skifte skærmen på din ødelagte iPhone.

iPhone reparationer i hjertet af Frederiksberg

 Hos Phone Expert er vi bevidste over, hvor vigtig telefonen efterhånden er blevet til vores hverdag. Derfor, går vi endnu mere op i, at yde et godt stykke håndværk, når vi foretager reparationer på alle slags telefoner.

Vi tilbyder hurtige, sikre og professionelle iPhone reparationer på Gammel Kongevej, hvor vi oftest ikke skal bruge mere end 30-45 min. på en iPhone skærm reparation (eller andre slags reparationer).

Kan det betale sig at foretage en skærm reparation?

 Det korte svar: JA.
Langt de fleste iPhone skærm reparationer er slet ikke så dyre, som de fleste tror.
Vores priser starter helt nede fra blot 599,- og udover den korte ventetid, behøver du oftest ikke engang at bestille tid til en reparation!

Vi benytter os desuden af originale reservedele, og kan med tryghed byde vores kunder 2 års garanti, da vi kender kvaliteten af vores arbejde, og samtidig gerne vil byde dig som kunde en form for tryghed.

Hvordan foregår processen?

 Som regel, kan man i langt de fleste tilfælde blot kigge ind i butikken, som befinder sig på Gammel Kongevej 137A, 1850 Frederiksberg.
Vi vil dog ofte anbefale, at i tager kontakt til os først, så i kan være sikre på, at vi har den ønskede reservedel hjemme.
Du kan både få et tilbud på din skærm reparation via opkald på +45 33319991, eller via formularen forneden. Følg med på vores Instagram eller Facebook for de nyeste opdateringer om tilbud, konkurrencer og andet.

Har du et spørgsmål? Så send os gerne en besked.

HOS OS ER DIT APPLE-PRODUKT I TRYGGE HÆNDER

Originale reservedele

Vi er bevidste omkring, hvor meget din enhed betyder for dig. Derfor benytter vi os udelukkende af originale reservedele

Korte ventetider

Hos os er der ingen tidsbestilling. Desuden tager langt de fleste reparationer maks. 1 time.

2 års garanti

Med over 10 års erfaring i branchen, kan vi trygt tilbyde vores kunder 2 års garanti, samt et solidt stykke håndværk.