Er du en virksomhed, der leder efter en fast reparatør?

Hos Phone Expert har vi i forvejen en masse små/ mellemstore virksomheder, som har en fast erhvervsaftale hos os. Vi tilbyder vores erhvervskunder yderst attraktive priser, hvor de kan spare op til 50% på udvalgte reparationer. Med mange års erfaringer indenfor reparationer for erhvervskunder, har vi en masse tilpassede tilbud til netop din virksomhed, og kan desuden med tryghed tilbyde helt op til 3 års garanti på nogle reparationer.

Vi tilbyder desuden også ON-site reparationer med nogle modeller, hvor det kan arrangeres efter aftale. Vi er meget fleksible, så hos os har dit firma aldrig en længere ventetid end 1-3 hverdage.
Bliv en kunde hos os, og opnå en masse fordele, som du højst sandsynligt ikke finder andre steder.

En typisk erhvervsaftale hos Phone Expert

Der er ikke en fast fremgangsmåde, når man indgår en erhvervsaftale hos os. Langt de fleste erhvervsaftaler hos os, foregår som med almindelige kunder, hvor i som firma kontakter os, så snart i har en reparation, og derfra indgår vi en aftale. Vi vil give jer et tilbud, som afhænger af tjenesten, samt om den skal afhentes, eller repareres på stedet. Vi tilbyder on-site reparationer for et lille ekstra gebyr, da vi skal sende en tekniker ud til jeres firma.

Vores erhvervsaftaler dækker MacBooks, iMacs og andre pc. Desuden tilbyder vi også tjenesten for iPhones og Tablets. Som udgangspunkt tilpasser vi vores fremgangsmåder til jeres virksomhed, så ofte, har i lov til at diktere, hvordan jeres ideelle fremgangsmåde ville se ud, og derfra vil vi selvfølgelig imødekomme den så vidt som muligt.

Udfyld formularen, så vil vi tage kontakt til jer så snart som muligt.

Udfyld formularen, så kontakter vi jer snarest

Hos Os Er Dit Apple-Produkt I Trygge Hænder

Originale reservedele

Vi er bevidste omkring, hvor meget din enhed betyder for dig. Derfor benytter vi os udelukkende af originale reservedele

Korte ventetider

Hos os er der ingen tidsbestilling. Desuden tager langt de fleste reparationer maks. 1 time.

2 års garanti

Med over 10 års erfaring i branchen, kan vi trygt tilbyde vores kunder 2 års garanti, samt et solidt stykke håndværk.