Macbook reparation & support

Er du på udkig efter en Macbook reparation? Så kan vi hjælpe.
Om din Macbook har fået væske i tastaturet, et slag på skærmen, eller et alt for sløvt batteri, så har vi i hvert fald den rette Macbook reparation til dine behov.

Hos Phone Expert tilbyder vi nemlig Macbook reparationer til alle modeller og langt de fleste problemstillinger. Vi udfører alle vores mac-reparationer med originale reservedele og tilbyder altid 2 års garanti på vores reparationer. Desuden tager nogle reparationer blot få timer, mens andre mere dybdegående reparationer heller ikke tager mere end 2-3 døgn!

Vi tilbyder desuden også support, hvor vi tilbyder rådgivning til din Macbook, hvis du eksempelvis oplever, at den er blevet langsom eller lignende. Som regel vil en opgradering i form af en SSD harddisk eller ekstra RAM være løsningen, hvis computeren er begyndt med at blive sløv.
I andre tilfælde, vil en opgradering af styresystemet være løsningen. Uanset hvad, kan vi altid finde en løsning til din Macbook.

Se priserne på reparationer af din Macbook model forneden

MACBOOK PRO SILICON REPARATION

MACBOOK REPARATION

HOS OS ER DIT APPLE-PRODUKT I TRYGGE HÆNDER

Originale reservedele

Vi er bevidste omkring, hvor meget din enhed betyder for dig. Derfor benytter vi os udelukkende af originale reservedele

Korte ventetider

Hos os er der ingen tidsbestilling. Desuden tager langt de fleste reparationer maks. 1 time.

2 års garanti

Med over 10 års erfaring i branchen, kan vi trygt tilbyde vores kunder 2 års garanti, samt et solidt stykke håndværk.

Læs vores vejledninger om MacBook reparationer.

Send os en besked

KONTAKT OS

Hvis du har nogle spørgsmål angående reparationer eller andet, er du velkommen til at tage kontakt til os. Vores åbningstider er 9:30 – 18:00 i hverdagene, hvor du frit kan ringe eller skrive til os.

Kontaktoplysninger

Phone Expert Frederiksberg

Phone Expert Ikast