iPhone reparationer i København / Ikast

Er du på udkig efter en iPhone reparation? Du har måske ødelagt skærmen, brug for et nyt batteri til din iPhone eller noget helt tredje?
Uanset hvad, kan vi hjælpe, for vi tør godt at kalde os iPhone eksperter med over 10 års erfaring i branchen. Som regel har vi også enormt korte ventetider på vores iPhone reparationer og ingen tidsbestilling.

Hos Phone Expert arbejder vi overordnet med originale reservedele, så vi kan sikre, at din mobil vil fungere som ny igen efter en given iPhone reparation. Vi har dog også forståelse for, at nogle af vores kunder ikke vil bruge en stor sum på deres iPhone, da det muligvis kan være en ældre model. Derfor har vi billigere alternativer til rådighed i form af OEM skærme eller batterier.

Et typisk iPhone skærm skifte tager blot 30 minutter, og et nyt batteri til iPhone klarer vi også indenfor en time. Vil tilbyder desuden også en masse andre tjenester, herunder udskiftning af kamera, bundkortarbejde og mange andre ting.
Hvis du har spørgsmål vedrørende iPhone reparationer eller andet, så er du velkommen til at kontakte os.

Se priserne på reparationer af din iPhone model forneden

HOS OS ER DIT APPLE-PRODUKT I TRYGGE HÆNDER

Originale reservedele

Vi er bevidste omkring, hvor meget din enhed betyder for dig. Derfor benytter vi os udelukkende af originale reservedele

Korte ventetider

Hos os er der ingen tidsbestilling. Desuden tager langt de fleste reparationer maks. 1 time.

2 års garanti

Med over 10 års erfaring i branchen, kan vi trygt tilbyde vores kunder 2 års garanti, samt et solidt stykke håndværk.

Læs vores vejledninger om iPhone reparationer.

Send os en besked

KONTAKT OS

Hvis du har nogle spørgsmål angående reparationer eller andet, er du velkommen til at tage kontakt til os. Vores åbningstider er 9:30 – 18:00 i hverdagene, hvor du frit kan ringe eller skrive til os.

Kontaktoplysninger

Phone Expert Frederiksberg

Phone Expert Ikast