Vælg den afdeling, som du gerne vil i kontakt med

Phone Expert Frederiksberg

Phone Expert Ikast

Har du spørgsmål?

Hvem er vi?

Phone Expert er en lille kæde bestående af to butikker, der yder reparationer af Smartphones, Tablets og Computere. Vi befinder os i hjertet af Frederiksberg og Ikast, hvor vi næsten er åbne alle ugens dage. Med over 10 års erfaring i branchen, leverer vi reparationer i høj kvalitet og til attraktive priser. Desuden tilbyder vi altid 2 års garanti på alle vores reparationer.

Som udgangspunkt, benytter vi altid originale reservedele, så du som kunde vil modtage den bedst mulige service til din enhed. Hos Phone Expert, er der ingen tidsbestilling, og langt de fleste reparationer tager blot 30-45 minutter. I nogle tilfælde, kan vi have for travlt, og derfor ikke nå denne tidsramme, derfor anbefaler vi, at man stadigvæk ringer eller skriver til os, hvis man har en reparation, som man gerne vil få lavet hos os.

Vi har nogle klare handelsbetingelser, både når det kommer til reparationer, eller når du køber en vare hos os. Læs mere om vores handelsbetingelser her.

Phone Expert

Det siger vores kunder

Fikk hurtig fikset et problem med skærmen, kunne lige nå å få meg en kop kaffe & noget morgenmad, og når jeg kommer tilbage er telefonen i helt perfekt form. Hurtig, god service !

Camilla Sperre

Rigtig god oplevelse. De var hurtige til at lokalisere problemet på min macbook, de løste det på få dage og tog kun betaling for det nødvendige, samt informerede om prisen inden de repererede på den.

Line beck lindhardt

En meget fint service man få,både hurtigt & billigt. Med meget venlig medarbejdere hvor jeg får skiftet mit iPhone x skærm med garanti til små penge, varme anbefales 😊

Joey A

Meget hjælpsom og god betjening. Løste mit ( besynderlige ) telefonproblem m. opkobling til internettet som ikke engang min telefonsupport kunne hjælpe med på under 10 min.

Trine Boiesen