iPad reparationer i København / Ikast

Vi tilbyder iPad reparationer til alle iPad modeller. Vi har erfaring med langt de fleste iPad reparationer, og tilbyder disse som regel til attraktive priser.
Vi tilbyder alt fra skærm-, batteri- eller kamera skifte, software-tjenester og andre relevante løsninger af iPad reparationer.

Ligesom med alle andre enheder, bruger vi kun originale reservedele til vores iPad reparationer, og med vores mange års erfaring, kan du være sikker på, at din iPad er i gode hænder.
Vores iPad reparationer er som regel ’’dag-dag’’ reparationer, dog kan vi i nogle tilfælde klare opgaven på 2-3 timer, hvis reservedelen er på lager.

Forneden kan du se priserne på alle iPad reparationer. Hvis du har spørgsmål til vores reparationer eller andet, må du meget gerne kontakte os.

Se priserne på din iPad reparation forneden

IPAD PRO REPARATION

HOS OS ER DIT APPLE-PRODUKT I TRYGGE HÆNDER

Originale reservedele

Vi er bevidste omkring, hvor meget din enhed betyder for dig. Derfor benytter vi os udelukkende af originale reservedele

Korte ventetider

Hos os er der ingen tidsbestilling. Desuden tager langt de fleste reparationer maks. 1 time.

2 års garanti

Med over 10 års erfaring i branchen, kan vi trygt tilbyde vores kunder 2 års garanti, samt et solidt stykke håndværk.

Læs vores vejledninger om iPad reparationer og vejledninger.

Send os en besked

KONTAKT OS

Hvis du har nogle spørgsmål angående reparationer eller andet, er du velkommen til at tage kontakt til os. Vores åbningstider er 9:30 – 18:00 i hverdagene, hvor du frit kan ringe eller skrive til os.

Kontaktoplysninger

Phone Expert Frederiksberg

Phone Expert Ikast