IMAC REPARATION & SUPPORT

Vi tilbyder mange former for reparationer af iMac. Om din iMac ikke gider at tænde mere, viser mappen ved opstart eller måske larmer en del, så vil vi de fleste gange have en løsning til netop din iMac’s problemstilling.

Alle vores reservedele er originale, og modsat mange andre, tilbyder vi også en masse tjenester til de helt gamle iMac modeller, så du undgår at skulle bruge for mange penge på en helt ny computer. Ofte oplever vi, at opgraderinger i form af udskiftning af harddisk til en SSD harddisk eller tilføjelser af RAM kan hjælpe de ældre iMac modeller med at blive funktionsdygtige igen. Desuden kan en opdatering på styringssystem også ofte hjælpe til.

Vi tilbyder selvfølgelig også support til din iMac, så hvis du skal opstille nogle nye systemer, eller generelt bare har brug for hjælp med opsætningen, så står vi klar til at hjælpe.
Forneden vil du få et overblik over vores priser for iMac reparationer, herunder skærmskifte, opgradering af SSD harddisk og RAM, softwareopdateringer og andre tjenester.

Se priserne på din iMac reparation forneden

IMAC LATE 2012 – 2020 REPARATION

IMAC LATE 2009 – 2012 REPARATION

IMAC 2007 – 2009 REPARATION

HOS OS ER DIT APPLE-PRODUKT I TRYGGE HÆNDER

Originale reservedele

Vi er bevidste omkring, hvor meget din enhed betyder for dig. Derfor benytter vi os udelukkende af originale reservedele

Korte ventetider

Hos os er der ingen tidsbestilling. Desuden tager langt de fleste reparationer maks. 1 time.

2 års garanti

Med over 10 års erfaring i branchen, kan vi trygt tilbyde vores kunder 2 års garanti, samt et solidt stykke håndværk.

Læs vores vejledninger om iMac reparationer og vejledninger.

Send os en besked

KONTAKT OS

Hvis du har nogle spørgsmål angående reparationer eller andet, er du velkommen til at tage kontakt til os. Vores åbningstider er 9:30 – 18:00 i hverdagene, hvor du frit kan ringe eller skrive til os.

Kontaktoplysninger

Phone Expert Frederiksberg

Phone Expert Ikast