Min iMac er blevet langsom

  • Post author:
  • Post category:iMac

Er din iMac blevet langsom?

Oplever du også, at din iMac er blevet langsom? Så bør du læse med her.

iMacs kan ligesom alle andre computere blive langsomme med tiden. Dette behøver dog ikke nødvendigvis at betyde, at du skal købe en hel ny iMac. Der er faktisk en masse ting, som du kan foretage for at optimere hastigheden på din iMac. Forneden nævner vi vores tips.

Er din iMac overbelastet?

Langt de fleste af os, har alt for mange programmer, som vi aldrig rigtigt får brugt. Som udgangspunkt, er dette heller ikke et problem. Problemet opstår faktisk først, når nogle af dine programmer har en høj baggrundsaktivitet. Gennemgå dine programmer og se, om nogle af dem ’’arbejder’’ på trods af, at disse er lukket ned.

Du kan tjekke dette ved at benytte tasterne ’’Command ’’ og ’’mellemrum’’ og så søge på ’’Aktivitetsovervågning’’. Dette vil give dig et overblik over alle filer og programmer på din Mac. Når du så vælger ’’CPU’’, kan du se, hvor mange ressourcer dine programmer bruger.

 Ryd op i dine filer, hvis din iMac er blevet langsom.

Det kan tage lidt tid, men giver ofte også et godt resultat. Hvis det er alt for uoverskueligt for dig, hjælper vi gerne til. Vi kan både hjælpe med en komplet geninstallation af din iMac eller blot hjælpe dig med at få ryddet op i den. Hvis du har nogle programmer, som du ønsker at beholder eller få geninstalleret, kan vi også hjælpe med dette.

 Som udgangspunkt, kan vi hjælpe dig med dette indenfor få timer og til en relativ billig pris.

Oplever du stadig, at din iMac er langsom?

 Så er det højst sandsynligt harddisken, der skal skiftes. Desuden kan det også være nødvendigt at opgradere RAM alt efter, hvad du bruger din iMac til.

Vi kan tilbyde dig et effektivt harddisk skifte, hvor vi vil opgradere til en SSD harddisk. Her vil vi desuden også overføre din data fra den gamle harddisk over til den nye, hvilket er en service, som er inkluderet i prisen. Du kan se alle vores priser på harddiske her

 I forhold til RAM, plejer 8 GB at være nok, hvis du ikke køre mange belastende programmer på samme tid. Hvis du dog kører programmer, der belaster din iMac, anbefaler vi en yderligere opgradering. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til disse emner.

Følg med i vores nyheder på vores Instagram eller Facebook for nyheder omkring reparationer, tilbud og andet.

Har du et spørgsmål? Så send os gerne en besked.

HOS OS ER DIT APPLE-PRODUKT I TRYGGE HÆNDER

Originale reservedele

Vi er bevidste omkring, hvor meget din enhed betyder for dig. Derfor benytter vi os udelukkende af originale reservedele

Korte ventetider

Hos os er der ingen tidsbestilling. Desuden tager langt de fleste reparationer maks. 1 time.

2 års garanti

Med over 10 års erfaring i branchen, kan vi trygt tilbyde vores kunder 2 års garanti, samt et solidt stykke håndværk.