Ødelagt din MacBook skærm? – Vi skifter MacBook skærme indenfor blot 1-2 dage.

En ødelagt MacBook skærm er ensbetydende med en defekt computer. Uden en MacBook skærm, kan man som regel ikke foretage sig noget, medmindre man kobler en ekstern skærm til. Mange overvejer at købe en helt ny computer, da de tror, at det ikke kan betale sig at udskifte deres MacBook skærm. Desuden, er der mange der tror, at det er en utrolig besværlig proces, som strækker sig over flere uger.

Ny skærm til din MacBook? Så nemt er det.

Hos Phone Expert, har vi over 10 års erfaring med at udføre reparationer på MacBooks. Derfor, har vi enormt korte ventetider på vores reparationer, og kan desuden tilbyde trygt 2 års garanti på alle skærm reparationer. Vores skærme er kompatible med de oprindelige, og derfor vil din computer blive som ny, når du foretager en udskiftning af MacBook skærm hos os.

Hos Phone Expert, kan du nemt ringe ind til os, og bestille en reparation på din MacBook. Du kan også kigge ind til vores butikker uden tidsbestilling, dog kan der være risiko for længere ventetider, hvis vi ikke har reservedelen på lager.

Dine fordele, som kunde hos Phone Expert

 Når du skifter din skærm hos os, får du som tidligere nævnt hele 2 års garanti, så du kan være tryg ved din reparation. Vi tilbyder desuden 25% på alt tilbehør, som købes i forbindelse med reparationen. Herunder, er der også tale om tilbehør til din Smartphone eller Tablet.

Du får også en effektiv og nem service, hvor du blot indleverer og afhenter din computer. (OFTEST INDENFOR BLOT 24 TIMER)

Vi tilbyder altid en gratis indvendig rensning i forbindelse med reparationer, så din MacBook vil larme mindre, og generelt bare fungere bedre.

Er din MacBook skærm ødelagt? Bestil din reparation hos os.

Du kan bestille din reparation ved at kontakte os. Vi kan kontaktes telefonisk (anbefalet) eller via mail.

Følg med i vores sociale medier Facebook og Instagram, så går du ikke glip af vores seneste tilbud og nyheder.

Har du et spørgsmål? Så send os gerne en besked.

HOS OS ER DIT APPLE-PRODUKT I TRYGGE HÆNDER

Originale reservedele

Vi er bevidste omkring, hvor meget din enhed betyder for dig. Derfor benytter vi os udelukkende af originale reservedele

Korte ventetider

Hos os er der ingen tidsbestilling. Desuden tager langt de fleste reparationer maks. 1 time.

2 års garanti

Med over 10 års erfaring i branchen, kan vi trygt tilbyde vores kunder 2 års garanti, samt et solidt stykke håndværk.